Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣεξουαλική σκόνη αυξήσεων

Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
ευχαριστίες Ιούνιός του πάντα μια ευχαρίστηση να συνεργαστεί με σας ευτυχές Σαββατοκύριακο

—— Steve

Ιούνιος, Έλαβα τα προϊόντα σήμερα και φαίνονται μεγάλα! Είστε το μόνο πρόσωπο που θα κάνω επιχειρήσεις με τώρα. Υπάρχει μια θέση για να κάνει ένα σχόλιο στον ιστοχώρο σας; Σε αυτή την περίπτωση, θα ήμουν ευτυχής να πω για τη μεγάλη και γρήγορη υπηρεσία σας. Σας ευχαριστούμε,

—— Αλβέρτος ΗΠΑ

λαμβάνω τις σκόνες, τις αγαπώ πραγματικά, σας ευχαριστώ για την υπηρεσία σας, θα διατάξω πάλι πολύ σύντομα!

—— Tom

Ιούνιος Έλαβα το τελειωμένο πετρέλαιο και κοιτάζουν πέρα από την κατάπληξη:)

—— Kevin Smith

Έχω λάβει όλα. Σας εκτιμώ πραγματικά!! Αυτό έχει αποδειχθεί μια άριστη επιχειρησιακή σχέση. Είμαι πολύ ευτυχής!!

—— Πολυ

Γειά σου ο καθένας Ιουνίου, καλά αγαπά τα προϊόντα σας έτσι θα κάνω επιχειρήσεις αυστηρά με σας που πηγαίνετε προς τα εμπρός!

—— Frank

Είμαι Online Chat Now

Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων

Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων
Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων

Μεγάλες Εικόνας :  Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Wuhan, Hubei, Κίνα
Μάρκα: Sex Enhancement steroids Powder
Πιστοποίηση: ISO 9001, GMP,USP,BP
Αριθμό μοντέλου: CasNO. 171599-83-0
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10g
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Καλά μεταμφιεσμένη συσκευασία ή ως απαίτησή σας
Χρόνος παράδοσης: 3-5DAYS
Όροι πληρωμής: Western Union, paypal, MoneyGram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kg/Month

Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων

περιγραφή
Όνομα σκονών: βιάγκρα ανεφοδιασμός: Ακατέργαστα στεροειδή πεπτίδια & Sarms Powder&
Προδιαγραφή: USP 99,99% Στέλνοντας τρόπος: Fedex, DHL, UPS, ταχυδρομική ναυτιλία
Χρόνος παράδοσης: 5-15days Άλλα ονόματα: Κιτρικό άλας Sildenafil
Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη
Υψηλό φως:

Σεξουαλική σκόνη αυξήσεων βιάγκρα

,

Αρσενική σκόνη βιάγκρα αυξήσεων

,

ΝΟ 171599-83-0 σκόνη βιάγκρα CAS

Ακατέργαστη σκόνη CasNO Sildenafil ορμονών αυξήσεων βιάγκρα αρσενική. 171599-83-0

 

 

 

Περιγραφή προϊόντων

Χρήσεις φαρμάκων

Το βιάγκρα χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την ανικανότητα στα άτομα. Το βιάγκρα αυξάνει τη δυνατότητα του σώματος να επιτύχει και να διατηρήσει μια ανέγερση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής υποκίνησης. Το βιάγκρα δεν σας προστατεύει από να πάρει σεξουαλικά - διαβιβασθείσες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του HIV.

 

Πώς λήφθείτε

Το βιάγκρα έρχεται ως ταμπλέτα να το πάρει προφορικά. Πρέπει να ληφθεί όπως απαιτείται περίπου 1 ώρα πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Εντούτοις, το βιάγκρα μπορεί να ληφθεί οποτεδήποτε από 4 ώρες σε 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Το βιάγκρα δεν πρέπει να ληφθεί περισσότερο από μία φορά μια ημέρα. Μην πάρτε λίγο πολύ από το ή το πάρτε συχνότερα από ορισμένο από το γιατρό σας.

 

Προειδοποιήσεις/προφυλάξεις

Πρίν παίρνει το βιάγκρα, πέστε στο γιατρό σας εάν είχατε μια επίθεση καρδιών, ένα κτύπημα, ή απειλητικούς για τη ζωή ανώμαλους κτύπους της καρδιάς μέσα στους τελευταίους έξι μήνες έχετε μια ιστορία της συγκοπής καρδιάς έχετε την ασθένεια στεφανιαίων αρτηριών έχετε τη στηθάγχη έχετε την υψηλή ή χαμηλή πίεση του αίματος έχετε τα προβλήματα συκωτιού έχετε τα προβλήματα νεφρών είχε πάντα τα προβλήματα αίματος, συμπεριλαμβανομένης της αναιμίας κυττάρων δρεπανιών ή της λευχαιμίας έχετε μια αναταραχή αιμορραγίας έχετε έλκος στομάχου έχετε το pigmentosa αμφιβληστροειδίτιδας (ένας κληρονομημένος όρος του ματιού) έχετε μια φυσική παραμόρφωση του πέους όπως η ασθένεια Peyronie έχετε έναν όρο που θα μπορούσε να οδηγήσει στις παρατεταμένες και επίπονες ανεγέρσεις, όπως ένας όγκος του μυελού των οστών, της αναιμίας κυττάρων δρεπανιών, ή της λευχαιμίας ή παίρνει μια άλλη ιατρική για να μεταχειριστεί την ανικανότητα. Μπορείτε να μην είστε σε θέση να πάρετε το βιάγκρα, ή μπορείτε να απαιτήσετε μια ρύθμιση δόσης ή έναν ειδικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας εάν έχετε οποιων δήποτε από τους όρους που απαριθμούνται ανωτέρω. Αν και το βιάγκρα δεν είναι υποδειγμένο προς χρήση από τις γυναίκες, είναι στην κατηγορία Β. εγκυμοσύνης FDA. Αυτό σημαίνει ότι το βιάγκρα δεν αναμένεται για να είναι επιβλαβές σε ένα αγέννητο μωρό. Οι γυναίκες δεν πρέπει να πάρουν το βιάγκρα. Δεν είναι γνωστό εάν το βιάγκρα περνά στο μητρικό γάλα. Εάν είστε πάνω από 65 ηλικίες, μπορείτε να είναι πιθανότερο να δοκιμάσετε τις παρενέργειες από το βιάγκρα. Ο γιατρός σας μπορεί να ορίσει μια χαμηλότερη δόση αυτού του φαρμάκου.

 

Λειμμένη δόση

Το βιάγκρα χρησιμοποιείται όπως απαιτείται, έτσι δεν είναι πιθανό να χάσετε μια δόση.

 

Πιθανές παρενέργειες

Όπως όλα τα φάρμακα, το βιάγκρα μπορεί να προκαλέσει μερικές παρενέργειες. Αυτά τα αποτελέσματα είναι συνήθως ήπια για να συγκρατήσουν και συνήθως δεν διαρκούν περισσότερο από μερικές ώρες. Μερικές από αυτές τις παρενέργειες είναι πιθανότερο να εμφανιστούν με τις υψηλότερες δόσεις. Οι πιό κοινές παρενέργειες του βιάγκρα είναι πονοκέφαλος, ξέπλυμα του προσώπου, και στομάχι. Οι λιγότερο κοινές παρενέργειες που μπορούν να εμφανιστούν είναι προσωρινές αλλαγές στο όραμα χρώματος (όπως το πρόβλημα που λέει τη διαφορά μεταξύ των μπλε και πράσινων αντικειμένων ή που έχει μια μπλε χροιά χρώματος σε τους), μάτια που είναι πιό ευαίσθητα στο φως, ή τη θολωμένη όραση. Στις σπάνιες περιπτώσεις, τα άτομα έχουν εκθέσει μια ανέγερση που διαρκεί πολλές ώρες. Πρέπει να καλέσετε έναν γιατρό αμέσως εάν έχετε πάντα μια ανέγερση που διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες. Εάν όχι μεταχειρισμένος αμέσως, η μόνιμη ζημία στο πέος σας θα μπορούσε να εμφανιστεί. Η επίθεση καρδιών, το κτύπημα, οι ανώμαλοι κτύποι της καρδιάς, και ο θάνατος έχουν αναφερθεί σπάνια στα άτομα που παίρνουν το βιάγκρα. Δεν είχαν οι περισσότεροι, αλλά όλα, αυτών των ατόμων τα προβλήματα καρδιών πρίν παίρνουν αυτήν την ιατρική. Δεν είναι δυνατό να καθοριστεί εάν αυτά τα γεγονότα αφορούσαν άμεσα το βιάγκρα.

 

Αποθήκευση

Κρατήστε το βιάγκρα από την προσιτότητα των παιδιών. Κρατήστε το βιάγκρα στο αρχικό εμπορευματοκιβώτιό του. Κατάστημα σε 25°C (77°F) εξορμήσεις που επιτρέπονται σε 15-30°C (59-86°F).

 

Υπερβολική δόση

Επιδιώξτε τη ιατρική παρακολούθηση έκτακτης ανάγκης. Τα συμπτώματα μιας υπερβολικής δόσης βιάγκρα δεν είναι γνωστά, αλλά είναι πιθανό να περιλάβουν το θωρακικό πόνο, τον ίλιγγο, έναν ανώμαλο κτύπο της καρδιάς, και τη διόγκωση των αστραγάλων ή των ποδιών.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα που περιέχουν τα νιτρικά άλατα – είτε τακτικά είτε ως χρειάζεται – δεν πρέπει ποτέ να πάρετε το βιάγκρα. Εάν παίρνετε το βιάγκρα με οποιοδήποτε ιατρική νιτρικών αλάτων ή ψυχαγωγικό φάρμακο που περιέχει τα νιτρικά άλατα, η πίεση του αίματος σας θα μπορούσε ξαφνικά να μειωθεί σε ένα επισφαλές επίπεδο. Θα μπορούσατε να πάρετε ζαλισμένοι, εξασθενημένοι, ή ακόμα και να έχετε μια επίθεση ή ένα κτύπημα καρδιών. Τα νιτρικά άλατα βρίσκονται σε πολλά φάρμακα συνταγών που χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν τη στηθάγχη. Το βιάγκρα είναι μόνο για τους ασθενείς με τη στυτική δυσλειτουργία. Το βιάγκρα δεν είναι για τα νεογνά, τα παιδιά, ή τις γυναίκες. Μην αφήστε οποιου δήποτε άλλου να πάρει το βιάγκρα σας. Το βιάγκρα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο κάτω από τη επίβλεψη ενός γιατρού.

 

Αποκήρυξη

Αυτές οι πληροφορίες φαρμάκων είναι για τους λόγους πληροφόρησής σας μόνο, δεν προορίζεται ότι αυτές οι πληροφορίες καλύπτουν όλα τις χρήσεις, τις κατευθύνσεις, τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων, τις προφυλάξεις, ή τα δυσμενή αποτελέσματα του φαρμάκου σας. Αυτά είναι μόνο γενικές πληροφορίες, και δεν πρέπει να στηριχθούν για οποιοδήποτε σκοπό. Δεν πρέπει να αναλυθεί όπως περιέχοντας τις συγκεκριμένες οδηγίες για οποιοδήποτε ιδιαίτερο ασθενή. Αποκηρύσσουμε όλη την ευθύνη για την ακρίβεια και την αξιοπιστία αυτών των πληροφοριών, ή/και οποιεσδήποτε συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση αυτών των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ζημίας ή των δυσμενών συνεπειών στα πρόσωπα ή την ιδιοκτησία, εντούτοις τέτοιες ζημίες ή συνέπειες προκύπτουν. Καμία εξουσιοδότηση, είτε που εκφράζεται είτε υπονοούμενη, δεν γίνεται στους σεβασμούς σε αυτές τις πληροφορίες.

 

Co. βιομηχανίας Hjtc (Xiamen), ΕΠΕ.

Co. βιοτεχνολογίας Huayongjian Xiamen, ΕΠΕ.

 

Επαφές: Ιούνιος & Eason
Whatsapp: +8618206063252 +8618759200098
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το eastern002@126.com

το eason_hjtc@126.com
Ιστοχώρος: το https://www.steroidpowder-hjtc.com/
το http://www.safeststeroid.com/
το http://www.glassviallabels.com/
το https://hjtc-printing.en.made-in-china.com/

 

Βιάγκρα COA

 

Στοιχεία δοκιμής
Προδιαγραφή

Αποτελέσματα της δοκιμής

Περιγραφή

Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Σημείο τήξης

191.0~193.0ºC

192ºC

Απώλεια ξήρανσης

≤1.0%

0,5%

Βαρύ μέταλλο

≤20ppm

15ppm

TLC

Μόνο ένα σημείο

Μόνο ένα σημείο

Δοκιμή

≥99.5%

99.91%

Συμπέρασμα

Συμμορφώνεται με το USP 32

 

Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων 0

 

Τα πλεονεκτήματά μας

 

1. Γνήσια ποιότητα υψηλής αγνότητας σκονών εγγύησης 100%

2. 10g ελάχιστη διαταγή

3. Μπορέστε να στείλετε 25kg σε έναν χρόνο

4. Έκπτωση σε παραγγελία τα πολλαπλάσια στοιχεία ή μεγάλη

5. Στέλνοντας με την ειδική μεταμφιεσμένη συσκευασία, 99,9% ποσοστό επιτυχίας. Στείλετε εκ νέου την πολιτική

6. Εκχύσιμο στεροειδές. Προσφέρουμε τη λειώνοντας σκόνη στην υγρή υπηρεσία.

 

Οδηγός διαταγής

 

πώς να κάνει τη διαταγή
step1 Pre-sale υπηρεσία 1.As για τις κάθε έρευνές σας, απαντάμε πάντα έγκαιρος και υπομονετικά.
Όλη η σχετική πληροφορία θα παρασχεθεί
βοήθεια εσείς για να κάνει μια σοφή επιλογή
2. εάν χρειάζεστε μπορούμε να προσφέρουμε παρέχουμε σε σας COA,
Συνταγές μαγείρων του στεροειδούς πετρελαίου, ανατροφοδότηση άλλων πελατών
Step2 πληρωμή 1.we θα επιθυμούσε να δεχτεί τη μεταφορά τραπεζών, Western Union, Moneygram, Bitcoin
Step3 παράδοση 2.we είναι μεταφορά υποστήριξης: DHL, UPS, TNT, EMS,
Χογκ Κογκ EMS, Fedex ή άλλη
3.After επιβεβαιώνοντας την πληρωμή σας, στέλνοντας τη ρύθμιση
και οι εικόνες συσκευασίας θα παρασχεθούν μέσα σε 24 ώρες
Ο αριθμός καταδίωξης θα παρασχεθεί μέσα σε 72 ώρες.
4.For σημαντικός διαμοιράστε τις πληροφορίες, όπως:
Αριστερή αρχική χώρα, που προσεγγίζεται στη χώρα προορισμού,
Περασμένο τελωνείο, έξω για την παράδοση, παραδοθείσα,
εκείνες οι πληροφορίες θα σας σταλούν σε έγκαιρων.
Step4 Μεταπωλήσεις
υπηρεσία
1.you θα μπορούσε να μας συμβουλευθεί για οποιεσδήποτε ερωτήσεις,
προσφέρουμε σε 7*24h τα καλές servies και την τεχνολογία-υποστήριξη.

 

Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων 1

 

Συσκευασία & παράδοση:

 

1. συσκευασία που απαιτείται συγκεκριμένη από τον πελάτη

2.shipping από σαφή (Fedex, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς.

3.Shipment θα τακτοποιηθεί μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβει την πληρωμή.

4.Pictures της συσκευασίας θα σας σταλεί σε έπειτα μαζί με τον αριθμό καταδίωξης η έξοχη διακριτική συσκευασία, για να εξασφαλίσει ασφαλή παράδοση, επιτυχές ποσοστό παράδοσης 99% εξασφαλίζεται.

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

 

1. Οποιεσδήποτε έρευνες θα απαντηθούν μέσα σε 24 ώρες.

2. Αφιέρωση στην ποιότητα, τον ανεφοδιασμό & την υπηρεσία.

3. Αυστηρά στην επιλογή των πρώτων υλών.

4. OEM/ODM διαθέσιμος.

5. Λογική & ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη χρονική ανοχή.

6. Το δείγμα είναι διαθέσιμο για την ανάπτυξή σας αξιολόγησης & διατύπωσης.

 

Τα καυτά προϊόντα πώλησής μας:

 

 
Στεροειδές τεστοστερόνης  
Αριθ. CAS ΑΡΙΘ. Όνομα
1 CAS: 58-22-0 Βάση τεστοστερόνης
3 CAS: 76-43-7 Fluoxymesterone Halotestin
4 CAS: 2446-23-3 4-Chlorodehydromethyltestosterone (προφορικό turinabol)
5 CAS: 1255-49-8 Τεστοστερόνη Phenylpropionate
6 CAS: 57-85-2 Propionate τεστοστερόνης
7 CAS: 1045-69-8 Οξικό άλας τεστοστερόνης
8 CAS: 315-37-7 Τεστοστερόνη enanthate
9 CAS: 58-20-8 Τεστοστερόνη Cypionate
10 CAS: 1424-00-6 Mesterolone (Proviron)
11 CAS: 5949-44-0 Τεστοστερόνη Undecanoate
12 CAS: 15262-86-9 Τεστοστερόνη isocaproate
13 CAS: 855-19-6 Turinabol (οξικό άλας 4-Chlorotestosterone/Clostebol)
14 CAS: Αριθ. Τεστοστερόνη Sustanon 250/100
15 CAS: 5721-91-5 Τεστοστερόνη decanoate
16 CAS: 58-18-4 Methyltestosterone (17-methyltestosterone)
17 CAS: 58-20-8 1-δοκιμή λίρα Κύπρου, Dihydroboldenone Cypionate
Στεροειδές Boldenone  
17 CAS: 846-48-0 Boldenone
18 CAS: 13103-34-9 Boldenone Undecylenate (ισορροπιες)
19 CAS: 846-46-0 Οξικό άλας Boldenone
20 CAS: 13103-34-9 Propionate Boldenone
21 CAS: 106505-90-2 Boldenone Cypionate
Στεροειδές Trenbolone  
22 CAS: 10161-33-8 Βάση Trenbolone
23 CAS: 10161-34-9 Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ)
24 CAS: 472-61-546 Trenbolone enanthate (parabolan)
25 CAS: 23454-33-3 Ανθρακικό άλας Hexahydrobenzyl Trenbolone
Στεροειδές Nandrolone  
26 CAS: 434-22-0 Nandrolone
27 CAS: 62-90-8 Nandrolone Phenypropionate (πυρηνικός σταθμός) /durabolin
28 CAS: 601-63-8 Nandrolone cypionate
29 CAS: 360-70-3 Nandrolone decanoate (DECA)/durabolin Deca
30 CAS: 862-89-5 Nandrolone Undecylate
31 CAS: 7207-92-3 Propionate Nandrolone
Στεροειδές Primobolan  
32 CAS: 434-05-9 Οξικό άλας Methenolone (Primobolan)
33 CAS: 303-42-4 Methenolone enanthate (USAN)
34 CAS: 153-00-4 Metenolone
35 CAS: 3381-88-2 Σκόνη/Methasterone Superdrol (μεθυλικός-drostanolone)
36 CAS: 521-12-0 Propionate Drostanolone (Masteron)
37 CAS: 472-61-145 Drostanolone Enanthate (Masteron)
Αναβολικά στεροειδή  
38 CAS: 72-63-9 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)
39 CAS: 3704-09-4 Mibolerone
40 CAS: 965-93-5 Methyltrienolone (Metribolone)

 

Αρσενική ορμόνη Sildenafil CAS 171599-83-0 σκονών βιάγκρα αυξήσεων 2

 

FAQ

 

Q1: Η ποιότητα των προϊόντων σας έχει εγκριθεί από το εργαστήριο τρίτου;
Α: Ναι, τα όλα προϊόντα μας εξετάζονται αυστηρά από QC μας, επιβεβαιώνονται από το QA και εγκρίνονται από το εργαστήριο τρίτων στην Κίνα, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, το UK, την Ιταλία, τη Γαλλία κ.λπ. Έτσι θα βεβαιωθείτε με την καλή ποιότητα εάν μας επιλέξετε.

Q2: Πώς μεταχειρίζεστε την ποιοτική καταγγελία;
Α: Καταρχάς, QC μας το τμήμα θα κάνει την ακριβή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας από το HPLC, UV, ΑΈΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ, TLC προκειμένου να περιορίσει και ούτω καθεξής το ποιοτικό πρόβλημα για να πλησιάσει σε μηδέν. Εάν υπάρχει ένα πραγματικό ποιοτικό πρόβλημα που προκαλείται από μας, θα σας στείλουμε τα ελεύθερα αγαθά για την αντικατάσταση ή θα επιστρέψουμε την απώλειά σας.

Q3: Πώς να συνεργαστεί με μας;
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με μας για συνεργασία μέσω των στοιχείων επαφής ιστοχώρου, ή την επαφή με τους πωλητές στην επιχείρησή μας. Θα σας συνδέσουμε για τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Q4: Δέχεστε τη διαταγή δειγμάτων;
Α: Ναι, δεχόμαστε τη μικρή διαταγή από 1g, 100g και 1kg για την ποιότητα αξιολόγησης αγαθών μας σας.

Q5: Υπάρχει οποιαδήποτε έκπτωση;
Α: Ναι, όπως για τους παλαιούς πελάτες και τη μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με τις μεγάλες εκπτώσεις και την έκπληξη.

Q6: Δέχεστε την επιχειρησιακή πιστωτική κάρτα ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ;
Α: Θλιβεροί δεν δεχόμαστε την πιστωτική κάρτα ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ,
θα επιθυμούσαμε να δεχτούμε T/T, Moneygram, Western Union.

Q7: Πόσο καιρό παίρνει στα αγαθά έφθασε;
Α: Είναι ανάλογα με τη θέση σας,
Για τη μικρή διαταγή, παρακαλώ αναμείνετε 5-7 ημέρες από DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Για τη μαζική διαταγή, παρακαλώ επιτρέψτε 5-8 ημέρες αεροπορικώς, 20-35 ημέρες θαλασσίως.

Q8: Έχετε οποιαδήποτε πολιτική reshipment;
έχουμε την καλές υπηρεσία μεταπώλησης και την πολιτική επαν-αποστολών εάν το δέμα χάνει.
Η μακροχρόνια ένωσή μας με τους πελάτες μας έχει φέρει τα μεγάλα οφέλη
Παίρνουμε πάντα την ανώτατη προσοχή στη συσκευασία των προϊόντων μας
οι πελάτες μας θα επιβεβαιώσουν αυτό δεδομένου ότι ακόμη και αγωνίζονται να τους βρούν χωρίς βοήθεια κατά περιόδους.
Αλλά παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας που είναι ακόμα δυνατό θα καταλάβει έναν μικρό αριθμό συσκευασιών.
Σε αυτήν την περίσταση υποσχόμαστε το reship ελεύθερο να καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη σχέση

Q9: Πώς να προχωρήσει διαταγή;
Κοινοποιήστε σε με τα στοιχεία, την ποσότητα και τον προορισμό contruy που με βοηθούν για να σας δώσουν μια σωστή τιμή
Παρακαλώ κοινοποιήστε σε με τα στοιχεία που ψάχνετε, ποσότητα και η χώρα προορισμού. Αφότου επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες της διαταγής, πληρώστε τα χρήματα 100% εκ των προτέρων και μας δώστε τη στέλνοντας διεύθυνση. Τακτοποιούμε ότι ο χρόνος αποστολών καταρχάς μετά από λαμβάνει την πληρωμή και σας προσφέρει τον αριθμό καταδίωξης για τα αγαθά σας, και θα παράσχουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων αφότου λαμβάνετε το δέμα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: june dai

Τηλ.:: +8618206063252

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα